Dalej

Egzotyczny pizzo-kołacz z kiełbasą i serem

 

Wytrawny kołacz z ciasta drożdżowego, stylizowany na całkowicie nieortodoksyjną pizzę ze swojskim akcentem w postaci kiełbasy i sera. Takiego wypieku nie zamówimy w żadnej pizzerii i restauracji...

Dalej

Dalej

Smażone drożdżowe pierożki z tołkanicą

 

Proste i niezwykle sycące danie, inspirowane kuchnią zza naszej wschodniej granicy, ale jakże bliskie narwiańskim tradycjom kulinarnym. Naprawdę miła odmiana od codziennej rutyny...

Dalej

Dalej

zielone ogórki do słoików na zimę

 

Eksperymentalna receptura dla lubiących ryzyko w kuchni i tych, którym zostały ogórki. Dzięki temu przepisowi, smakiem świeżych warzyw będzie można cieszyć się również w zimie. Bez pasteryzacji...

Dalej

Wegetariański Pasztet z cukinii

 

Prosty, szybki, pyszny. Jednym słowem, doskonały. Wielbiciele cukinii i warzywnych dań na pewno będą zadowoleni z tej zgrabnej jarskiej pieczeni. Porcja na dwie keksówki...

 

Dalej

Dalej

Ekspresowe mini-pączki

 

Smażone w głębszym tłuszczu puszyste małe pączki z ciasta drożdżowego. Ich przygotowanie nie zajmuje wiele czasu, a smakiem wcale nie ustępują tym dużym...

Dalej

Do góry

Powrót

Dalej

Zostały białka? Zrób SZYBKĄ BABECZKĘ

Z ciekawymi dodatkami

 

Wystarczy 7-8 białek z dużych jaj, odrobina mąki, cukru i oleju plus co kto w domu ma oraz 10 minut czasu. I oczywiście przyzwoity mikser...

kropka

DOBRZE SKOSZTOWAĆ

Must-try * Man muss es probieren * Обов'язково треба спробувати

ZAPRASZAMY DO KONTAKTU

 

Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, pomysły i współpracę. Jeśli coś ciekawego dzieje się w okolicy, o czym warto wiedzieć, napisz do nas:

Niezależny portal poświęcony życiu społeczno-kulturalnemu w gminie Narew © 2024

polityka plików cookies

kontakt@widoknanarew.pl

Thank you for being here

Danke, dass Sie hier sind

Дякую за те, що ви тут

Dziękujemy, że tu jesteś